EM-kisavihjeet: Itävalta – Ranska | 17.6. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat maanantaina illan huippuottelusta, jossa kohtaavat Itävalta ja Ranska. Tässä pelivalinta otteluun!

Kilpailussa jaossa kaksi matkaa EM-finaaliin Berliiniin. Lue lisää!

Itävalta – Ranska

Ranskan materiaali ja kokemus voittamisesta on niin älytön, että maa on ehdottomasti yksi suurimmista mitalisuosikeista. Itävalta on yllätysvalmis, sillä maa on erittäin hyvin valmennettu nippu, joka pelaa varmasti paremmin kuin materiaali edellyttäisi. Nyt haaste on kuitenkin aivan liian suuri, koska Ranska on aivan eri tasoinen joukkue.

Mainos alkaa:

Ranskalta löytyy turnauksen paras pelaaja Kylian Mbappe, joka on osoittanut pystyvänsä kannattelemaan maajoukkuetta, vaikka yksin. Mbappe onkin yksi suurimmista suosikeista maalipörssin voittajaksi.

Itävallalta ei löydy lähellekään näin kovia yksilöitä, joten siinä maa joutuu antamaan isosti tasoitusta. Ranskalla on myös yksilöiden lisäksi joukkuepeli kunnossa, sillä maa ei häpeä pelata tylsääkään peliä, jos se tuo voiton tullessaan.

Esimerkiksi Coolbetilla Ranskan voitosta saa kertoimeksi 1.61, joka kelpaa lapulle maanantaina.