EM-kisavihjeet: Hollanti – Turkki | 6.7. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat Hollanti-Turkki-ottelusta, jossa ratkaistaan viimeinen välieriin selviävä joukkue. Tässä pelivalinta otteluun!

Hollanti – Turkki

Hollanti eteni vakuuttavasti puolivälieriin, kun maa kaatoi Romanian numeroin 3-0. Turkki otti huomattavasti kovemman päänahan neljännesvälierissä, kun maa voitti kisojen mustaksi hevoseksi jo nostetun Itävallan lukemin 2-1.

Nyt Turkki on vielä isompi altavastaaja, joten yllätysten pitäisi jatkua. Se on varmaa, että luvassa on viihdyttävä kamppailu, sillä Turkki ei todellakaan tule laittamaan bussia parkkiin. Myöskään Hollannin vahvuus ei ole puolustaminen, vaikka alakerrasta löytyy kovia nimiä.

Mainos alkaa:

Jos ketsuppipullo aukeaa nopeasti, niin luvassa voi olla kunnon maalijuhlat. Turkki saa pelikiellosta takaisin arvokkaan palasen, kun Itävalta-pelin sivusta seurannut Hakan Calhanoglu palaa kokoonpanoon.

Luotetaan siihen, että kumpikaan maa ei lähde pakittelemaan, vaan hyökkäämään lähdetään rohkeasti. Esimerkiksi Coolbetilla saa yli 2,5 maalista kertoimeksi 1.78, joka kelpaa lapulle.