EM-kisavihjeet: Espanja – Saksa | 5.7. klo 19:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat Espanja-Saksa-otteluun, jonka voittaja etenee EM-välieriin. Tässä perustelut pelivalintaan!

Espanja – Saksa

Espanjan meno EM-kisoissa on ollut todella vakuuttavaa. Varsinkin hyökkäyksen laidat Nico Williams ja Lamine Yamal ovat olleet turnauksen huikeimpia yksilöitä, joten Espanjan hyökkäyksestä löytyy vauhtia ja taitoa huima määrä. Saksa saa tuekseen kotiyleisön valtaisan tuen, mutta nyt haaste saattaa olla liian kova selätettäväksi. Helpolla voittoa ei kumpikaan maa ota, joten ei olisi kovinkaan suuri yllätys, mikäli ottelussa nähtäisiin jopa jatkoaika ja rankkarikisa.

Espanjalta löytyy kuitenkin sen verran enemmän henkilökohtaista taitoa, joten katseet kääntyvät sille puolelle. Myös keskikentän johtajan Rodrin roolia ei sovi väheksyä näin suurissa otteluissa, sillä Manchester Cityn tähtipelaaja ei tee virheitä ja yleensä miehen edustamat seurat tulevatkin voittamaan.

Mainos alkaa:

Näin ollen lähdetään hakemaan lapulle Espanjan jatkopaikkaa. Tästä esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.88.