EM-kisavihjeet: Espanja – Ranska | 9.7. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat ensimmäisestä välieräottelusta, jossa kohtaavat Espanja ja Ranska. Tässä pelivalinta otteluun!

Espanja – Ranska

Espanjan ja Ranskan tiet välieriin ovat olleet hyvin erilaiset. Espanja on ollut ehkäpä turnauksen vakuuttavin joukkue, ja se on iskenyt viidessä ensimmäisessä pelissään yhteensä 11 maalia, joista yksi on ollut vastustajan oma maali. Ranska on puolestaan tehnyt viidessä ensimmäisessä pelissään yhteensä kolme maalia, joista kaksi on ollut vastustajan omaa maalia ja yksi on tullut rangaistuspotkusta.

Ranska tulee luovuttamaan pallonhallinnan mielellään Espanjalle, ja se pyrkii rakentelemaan omia paikkojaan vastahyökkäyksistä. Ranskalle kuitenkin sopii 0-0-tilanne enemmän kuin hyvin, ja erittäin vähämaalinen kamppailu on jälleen kerran Ranskan matsissa hyvinkin mahdollinen.

Mainos alkaa:

Ottelun alku tullaan menemään tarkkailevissa merkeissä, kun Espanja yrittää löytää keinoja Ranskan vakuuttavan puolustuksen rikkomiseen. Tämän vuoksi ensimmäisellä puoliajalla ei vielä maalia isketä, mutta Espanjan vikkelä hyökkäyskalusto onnistuu maalinteossa viimeistään toisella puoliajalla. Tämän jälkeen Ranskankin on nostettava riskitasoa, jolloin molemmissa päädyissä tulee avautumaan enemmän tekopaikkoja.

Pelikupongille kelpaa tämän vuoksi “Kummalla puoliajalla enemmän maaleja” -kohteeseen valinta 2. puoliaika, johon esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 2.20.