EM-kisavihjeet: Espanja – Kroatia | 15.6. klo 19:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat lauantain keskimmäisestä ottelusta, jossa Espanja ja Kroatia iskevät yhteen. Tässä pelivalinta päivän otteluun.

Espanja – Kroatia

Espanjan nuorennusleikkaus on käynnistynyt vauhdilla ja maa on menossa oikeaan suuntaan. Uusi valmennus on tuonut pelaamiseen suoraviivaisuutta, joten siltäkin osin Espanjan peli on mennyt nykyaikaisempaan muotoon. Ihan kirkkain mestarisuosikki maa ei ole, mutta mahdollisuuksia on kaiken mennessä nappiin. Kroatia on arvokisoissa tottunut suorittamaan, mutta nyt se kultainen sukupolvi alkaa olemaan parhaat päivänsä nähnyt.

Espanjalla on laadukkaampi ja leveämpi materiaali, joten mikäli se pääsee omalle huipputasolle niin voitto tulee irtoamaan. Tässä lohkossa jokaisella pelillä on suuri merkitys, sillä myös Italia pelaa näiden maiden kanssa samassa lohkossa.

Mainos alkaa:

Espanjan nopeus ja taitotaso voivat olla myrkkyä Kroatialle, jolla voi olla ongelmia saada puolustuksensa pitämään. Näiden johdosta kallistutaan kotivoittoon.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Espanjan voitosta kertoimeksi 1.95, joka kelpaa lapulle lauantaina.