EM-kisavihjeet: Espanja – Italia | 20.6. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat torstain huippuottelusta, jossa Espanja ja Italia iskevät yhteen. Panoksena on tietysti lohkovoitto.

Espanja – Italia

Espanjan turnaus käynnistyi vakuuttavalla tavalla Kroatiaa vastaan, kun taas Italia otti hieman tahmeamman voiton Albaniasta. Kaikki kuitenkin tietävät, miten Italia pystyy hyydyttämään vastustajan hyökkäyspelaamiseen. Italia ei varmastikaan halua lähteä mihinkään maalintekokilpailuun, joten virheitä pyritään välttämään loppuun asti.

Lohkovoitto tuo tietysti helpomman kaavion jatkoa varten, joten kumpikin maa haluaa taatusti välttää tappion, jotta ratkaisut siirtyvät sitten ainakin viimeiselle kierrokselle.

Mainos alkaa:

Italian materiaali ei ole aivan Espanjan tasoinen, mutta ei se viime EM-kisoissakaan ollut aivan kärkikastia ja maa voitti silti mestaruuden. Espanja on hienoinen suosikki otteluun, mutta helpolla voitto ei tule irtoamaan. Lähdetään liikkeelle vähämaalisesta taistosta, joten kaivetaan lapulle alle 2,5 maalia, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.70.