EM-kisavihjeet: Englanti – Sveitsi | 6.7. klo 19:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat lauantain ensimmäisestä puolivälierästä, jossa Englanti ja Sveitsi iskevät yhteen. Tässä pelivalinta perusteluineen.

Englanti – Sveitsi

Englannin turnaus on edennyt todella tahmeasti, mutta viime ottelun lisäajalla tullut tasoitusmaali varmasti helpotti henkistä painetta, sillä se nosti maan kuilun partaalta mukaan mestaruustaistoon. Englannin puolella kaavio on huomattavasti suotuisampi, vaikka Sveitsi ei olekaan helppo vastustaja. Kuitenkin Englannin materiaali on täysin toista luokkaa, joten mikäli nyt maa saa edes hieman lisää potentiaalista irti, niin voitto pitäisi olla otettavissa.

Englanti osaa kyllä lyödä paketin tiiviiksi, jos maa etenee johtoon. Se voi ollakin erottava tekijä maiden välillä, kun pelataan välieräpaikasta. Ranska on osoittanut tässä turnauksessa jo sen, miten tylyllä ja tylsällä pelillä menestytään, vaikka hyökkäys olisi lähes nollissa. Englannissa on hyvin paljon samaa, joten uskotaan maan etenevän välieriin.

Mainos alkaa:

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Englannin voitosta kertoimeksi 2.24, joka kelpaa lapulle.