EM-kisavihjeet: Englanti – Slovenia | 25.6. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat tiistai-illan ottelusta, jossa kohtaavat Englanti ja Slovenia. Tässä pelivalinta perusteluineen!

Kaksi päivää aikaa osallistua arvontaan. Voittajalle matka EM-finaaliin. Lue lisätiedot täältä!

Englanti – Slovenia

Englanti on varmistanut jatkopaikan pudotuspeleihin, vaikka se voi tippua vielä jopa lohkossa kolmanneksi. Slovenialla on puolestaan saumat aina lohkovoittoon asti, joten taistossa pelataan isoista panoksista. Englannin pelaaminen ei ole alkuunkaan vakuuttanut, vaikka jalkeilla on kisojen kovin materiaali. Nyt on viimeinen hetki saada kuviot kuntoon ennen tosipelien alkua.

Mainos alkaa:

Harry Kane on mediatietojen mukaan pitänyt jo jonkinlaista kriisikokousta, jolla yritettiin parantaa joukkueen henkeä. Tasoero on ennakolta valtava Englannin ja Slovenian välillä, joten siltä osin voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyttä.

Englanti tulee varmasti räväkästi otteluun heikompien otteiden jälkeen, joten ei olisi yllättävää, vaikka maa tekisikin nopean johtomaalin. Sen jälkeinen aika onkin sitten kysymysmerkki, että vetäytyykö tähtisikermä jälleen kuoreensa. Englannin voitosta ei saa järkeviä kertoimia, mutta maan 1. puoliajan maaleista saa hyvän pelivalinnan.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Englannin 1. puoliajan maalit yli 0,5 -kohteesta kertoimeksi 1.60, joka kelpaa tiistaina lapulle.