EM-kisavihjeet: Belgia – Slovakia | 17.6. klo 19:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

EM-kisavihjeet tulevat maanantain ottelusta, jossa kohtaavat Belgia ja Slovakia. Tässä pelivalinta perusteluineen.

Kilpailussa jaossa kaksi matkaa EM-finaaliin Berliiniin. Lue lisää!

Belgia – Slovakia

Belgialta ei enää odoteta tämän vuoden turnauksessa ihmeitä, sillä se kultainen sukupolvi alkaa pikku hiljaa väistymään ja uusia tähtinimi ei ole vastaavalla tavalla noussut. Edelleen maalla on muutamia erittäin hyviä yksilöitä, mutta materiaali ei kokonaisuudessaan ole enää aivan kirkkaiden maiden tasolla.

Mainos alkaa:

Kuitenkin turnauksen avausottelussa Slovakiaa vastaan Belgialla on selvä etu materiaalin osalta. Näin ollen Kevin De Bruynen johtama nippu pääsee selvänä suosikkina otteluun. Slovakia ei ole kuitenkaan mikään mittari vielä siitä, missä peli menee. Lähinnäkin kyseessä on pakkovoitto, jotta juna pysyy raiteilla kohti niitä tärkeämpiä koitoksia.

Varsinkin Belgian hyökkäys on niin paljon Slovakiaa edellä, että ne tarvittavat maalit syntyvät ja homma ei kaadu siihen, vaikka vastustaja onnistuikin kertaalleen maalinteossa.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Belgian voitosta kertoimeksi 1.50, joka kelpaa lapulle. Rohkeammat voivat hakea jopa Belgia -1,5, josta kerroin olisi puolestaan 2.33.