Englanti–Saksa-KISA: Veikkaa avausmaalin syntyaika & voita 50€ pelirahaa!

Tiistai tarjoilee huippujännittävän EM-kisojen ottelun, jossa Englanti ja Saksa taistelevat pääsystä puolivälieriin!

Tsekkaa myös: Jaossa hurja määrä ilmaisvetoja – tässä kaikki EM-kisojen kampanjat!

Näin osallistut avausmaalikisaamme:

1. Veikkaa alla olevaa lomaketta käyttäen Englanti–Saksa-ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy tiistaina 29.6. klo 19:00.

Esimerkkiveikkaus: 14:26, tai vaikkapa 67:11. Mikäli ottelu päättyy varsinaisen peliajan jälkeen 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50 euroa pelirahaa Coolbetille.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7HUOM! Osallistumisen ehtona on se, että olet pelannut Coolbetilla mitä tahansa EM-kisojen kohdetta maanantain tai tiistain aikana – kuitenkin ennen kuin Englanti-Saksa käynnistyy klo 19:00.

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat nopeasti auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta. Muista myös, että uutena asiakkaana saat 10 euron talletuksella peräti 50 euroa betsirahaa.

TUTUSTU BONUKSEEN!

Jätä veikkauksesi tähän:

Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumalla kilpailuun annat Pallomeri.netille myös oikeuden tarkistaa pelitilin olemassaolon.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.