Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: EM-karsinnat tarjoilevat mainiot kohteet tiistaille

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: EM-karsinnat tarjoilevat mainiot kohteet tiistaille

Vetovihjeet tuplaukseen tulee jälleen jalkapallon EM-karsintojen parista, sillä tiistai-ilta on vahvasti futista täynnä. Tässä pelivalinnat!

Vetovihjeet:

Valko-Venäjä – Pohjois-Irlanti

Pohjois-Irlanti on aloittanut karsinnat komeasti kolmella voitolla ja varsinkin hyökkäyksestä on löytynyt tehoja, sillä osumia on syntynyt kuusi kappaletta. Valko-Venäjällä on ollut suuria ongelmia puolustuksensa kanssa, joten parannettavaa riittää. Tässä ottelussa maaliverkot saattavat heilua. Ainakin sen verran, että osumia nähdään vähintään kaksi.

Unkari – Wales

Unkari nappasi 3-1-voiton Azerbaidzhanista viikonloppuna, kun taas Wales kärsi 2-1-tappion Kroatialle. Unkarin edellisissä otteluissa maaleja on nähty ja myös Walesilta löytyy hyökkäysvoimaa joukkueesta. Ei olisikaan ihme, vaikka molemmat joukkueet juhlisivat tänään maaleilla. Yli 1,5 maalia lähtee lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut