Video: Todellinen öljylanne – EM-finaalin viuhahtaja piti järjestyksenvalvojia pilkkanaan

Em-finaalin viuhahtaja / Pallomeri.net

EM-kisojen finaaliottelu keskeytyi lähes minuutiksi, kun viuhahtaja kirmasi kentälle ja piti vartijoita aivan pilkkanaan.

EM-kisojen finaaliottelu Englannin ja Italian välillä keskeytyi toviksi varsinaisen peliajan lopulla, kun viuhahtaja onnistui karkaamaan katsomosta kentän laidalle ja singahtamaan kentälle.

Nuori mies otti välittömästi paitansa pois ja näkökulmasta riippuen joko viihdytti tai ärsytti yleisöä viivyttämällä pelitapahtumia. Mitä viuhahtamisen tasoon tulee, niin mies piti alavartalonsa loppuun asti verhottuna, eli jätti sikäli temppunsa vähän puolitiehen. Itsensäpaljastelun sijaan hän esitteli varsin sulavia liikkeitä ja vältteli järjestyksenvalvojia varmasti ainakin lähes ennätyksellisen pitkään.

Kolmen vartijan jahtaama mies nimittäin onnistui pysymään heistä loitolla noin 45 sekuntia ja selvisi katsojan taltioiman videon perusteella myös kovin kiperistäkin tilanteista, kunnes itse antoi järjestyksenvalvojien saavuttaa hänet. Viuhahtaja ei tehnyt vastarintaa, kun hänet talutettiin kentältä ja peli pääsi nopeasti jatkumaan, kun hänet oli saatu pois kentältä.

EM-finaalin viuhahtaja onnistui välttelemään järjestyksenvalvojia lähes minuutin ajan:

Katso myös: Video: Italian kapteeni Giorgio Chiellini näytti molemmat puolensa – umpiröyhkeä rike ja huikea viime hetken riisto