Pallomeri.netin EM-finaali-KISA! – Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

EM-kisojen finaali Italia-Englanti pelataan sunnuntai-iltana Lontoon Wembleyllä, ja sen kunniaksi on aika laittaa pystyyn kisa!

Tsekkaa myös Coolbetin ilmainen veikkauskisa EM-finaaliin: Veikkaa avausmaalintekijä ja voita 50 000 €!

Näin osallistut meidän avausmaalikisaamme:

1. Veikkaa alla olevaa lomaketta käyttäen Italia–Englanti-ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy sunnuntaina 11.7. klo 22:00.

Esimerkkiveikkaus: 22:47, tai vaikkapa 69:31. Mikäli ottelu päättyy varsinaisen peliajan jälkeen 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50 euroa pelirahaa Coolbetille.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7HUOM! Osallistumisen ainoana ehtona on se, että olet asettanut Coolbetilla minkä tahansa vedon EM-finaaliin ennen kuin ottelu käynnistyy sunnuntaina kello 22:00.

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat nopeasti auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta. Muista myös, että uutena asiakkaana saat 10 euron talletuksella peräti 50 euroa betsirahaa.

TUTUSTU BONUKSEEN!

Jätä veikkauksesi tähän:

Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumalla kilpailuun annat Pallomeri.netille myös oikeuden tarkistaa peliehdon täyttymisen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.