Video: Suurmaat kompuroivat EM-kisoissa – Unkari venyi Ranskaa vastaan, Espanja tuhri mahdollisuutensa Puolaa vastaan

Espanja EM 2021

Lauantain EM-kisakattaus piti sisällään kaksi kelpo yllätystä, kun Unkari nipisti pisteen Ranskalta ja Espanja jäi tasapeliin Puolan kanssa.

Jalkapallon EM-kisoissa nähtiin lauantaina kaksi varsin yllättävää tulosta, kun Unkari ja Ranska tasasivat pisteet maalein 1-1 ja illan myöhäisottelussa Espanja ja Puola päätyivät samoihin lukemiin. Jättiyllätykset siis jäivät syntymättä, mutta suosikkien joukkoon laskettavien Ranskan ja Espanjan odottaisi voittavan tällaiset pelit.

Unkarin ja Ranskan ottelussa näytti jo muhivan jo Unkarin voitto, kunnes Ranska tasoitti toisella jaksolla. Lopulta Unkarin avausmaali näissä EM-kisoissa jäi siis isommin ihmisten mieliin Attila Fiolan hämmentävän raivokkaasta tuuletuksesta. Fiola juoksi kentän laidalle ja läimäytti kätensä töitään tehneen naistoimittajan pöytään ennen kuin heitti hänen tavaroitaan maahan.

Espanjan pelaaminen on puolestaan ollut varsin saamatonta toistaiseksi, eikä helpotusta tullut Puolaakaan vastaan, vaikka tällä kertaa Espanja saikin maalin aikaiseksi. Puola kuitenkin kiipesi tasoihin, mutta neljä minuuttia tasoituksen jälkeen Espanja sai rankkarin ja tilaisuuden mennä jälleen johtoon.

Gerard Moreno kuitenkin ampui rankkarinsa tolppaan ja kakkospalloon päässyt Alvaro Morata tumpeloi tilaisuutensa. Näin Espanja on jopa vaarassa jäädä lohkovaiheeseen, ellei joukkue saa itsestään tehoja irti lohkovaiheen päätöspelissään Slovakiaa vastaan.

Attila Fiola iskee Unkarin avausmaalin EM-kisoissa ja tuulettaa maalia hämmentävästi:

Espanjan Gerard Moreno missaa pilkun ja Alvaro Morata säheltää jatkotilanteen:

Tsekkaa myös: EM-kisojen lohkovaihe huipentuu – näin Huuhkajien kohtalo määräytyy


Joukkueet: ,,,