Elon Musk ilmoitti ostavansa Manchester Unitedin – “Olkaa hyvä”

Elon Musk Valioliiga-ennakko ManU old trafford manchester united - pallomeri.net

Maailman rikkain ihminen Elon Musk ilmoitti Twitterissä ostavansa kauden surkeasti aloittaneen Manchester Unitedin.

Musk on tunnettu Twitterissä räväkkänä kirjoittajana, joka heittelee mitä kummallisempia ideoita ilmoille. Miehen oikeista intresseistä on mahdoton aina ottaa selvää, joten jokaiseen kirjoitukseen kannattaa suhtautua pienellä varauksella.

Aikaisemmin Musk oli ostamassa 44 miljardilla dollarilla Twitteriä, mutta mies lopulta perui kaupat ja nyt tilannetta ratkotaan oikeudessa asti. Nyt miljardööri on kiinnittänyt ilmeisimmin katseet Manchester Unitediin, sillä Musk ilmoitti Twitterissä ostavansa seuran.

– Ostan Manchester Unitedin. Olkaa hyvä, Musk twiittasi.

Muskin ostoyritys ei ainakaan rahasta jäisi kiinni, sillä sitä miehellä riittää. Viime vuonna brittimediassa liikkui huhuja, että Man Unitedin nykyinen omistaja, Glazerin perhe, olisi valmis luopumaan seurasta reilulla neljällä miljardilla punnalla.

Manchester Unitedin fanit ovat osoittaneet entistä enemmän mieltä Glazerin perhettä kohtaa, sillä seuran nykytilaa pidetään suurimmaksi osaksi omistajien syynä. Kulunutkin kausi sai seuran osalta katastrofaalisen alun, kun tilillä on tappiot sekä Brightonille että Brentfordille.


Joukkueet: