Elisa Invitational 2020 – Mukana kaksi suomalaisjoukkuetta!

Elisa Invitational 2020 – Mukana kaksi suomalaisjoukkuetta!

Elisa Invitationalin pääjärjestänä toimii teleoperaattoriyhtiö Elisa ja tapahtumapaikka sijaitsee Tampereella. Pääpalkintona on 10 000€ ja pääsylippu Blast Premier Spring Showdowniin.

Suomalainen ENCE eSports palaa pitkän tauon jälkeen pelaamaan Suomeen, kun se sai kutsun Tampereella järjestettävään Elisa Invitational -turnaukseen. Toinen tapahtumaan kutsuttu joukkue on tanskalainen North ja kaiken kaikkiaan Tampereen turnaukseen osallistuu yhteensä kahdeksan joukkuetta. Lisää turnauskutsuja lähtee maalis-huhtikuussa, joten olemme tulevina viikkoina varmasti viisaampia niiden suhteen.

Elisa Invitational on osa Blastin kevätkauden ohjelmaa ja se toimiikin karsintana Spring Showdown -sarjaan. Tampereella kaksi parhaiten pärjännyttä saa liput seuraavalle tasolle, jossa vastaan asettuu mm. tanskalaisjätti Astralis. Blastin turnausjärjestelmä on selitetty tarkemmin Blast Premierin virallisilla sivuilla ja sinne pääset tästä.

Turnauksen aikataulu

Turnaus pelataan 1.-3.5 välisenä aikana. Lipunmyynnin tai tapahtumapaikan suhteen ei ole vielä mitään varmistettua tietoa. Rahapalkinnonkin suuruus on vielä kysymysmerkki, mutta kunnianhimoisimmille joukkueille paras palkinto on varmasti paikka muiden isojen joukkueiden seurassa Spring Showdown -tapahtumassa.

Elisa Viihde CS:GO Spring Challenge

Toinen Tampereella nähtävä suomalaisjoukkue ratkeaa Elisa Viihde CS:GO Spring Challenge -karsintojen kautta. Karsintoihin osallistuu kaikki kovimmat suomalaisjoukkueet, kutsua saanutta ENCEä lukuunottamatta. Kutsutut joukkueet ovat HAVU, SJ Gaming, hREDS ja KOVA. Turnaus pelataan 20.3–19.4. välisenä aikana ja joukkueita turnauksessa on yhteensä kuusi kappaletta. Loput kaksi Spring Challengeen saapuvaa lisäjoukkuetta selviää, kun valmistava esiturnaus on saatu ensin taputeltua.

Tsekkaa Pallomeri.netin Esports turnauskalenteri ja olet aina ajan tasalla missä pelataan!

Ohessa Rushmoden FB-julkaisu aiheesta

Arvostelu:
Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut