Elfyn Evansin kartanlukijalle sattui paha moka – nuottivihko unohtui kyydistä, joutui käyttämään puhelinta

Elfyn Evansin kartanlukija Scott Martin

Elfyn Evansin kartanlukijalle Scott Martinille sattui kiusallinen moka Portugalin MM-rallissa, kun nuottivihko hukkui matkasta.

Toyotan Elfyn Evans ja kartanlukija Scott Martin joutuivat Portugalin MM-rallissa turvautumaan poikkeuksellisiin järjestelyihin, kun Martin unohti jotain hyvin oleellista kyydistä.

Martin kävi kuudennen erikoiskokeen tarkistuspisteellä nuottivihko kourassaan, mutta unohti vihon tarkistuspisteen pöydälle. Hän huomasi unohduksensa vasta seuraavan erikoiskokeen lähdössä.

Mainos alkaa:

Tv-kamerat tallensivat hetken, jolloin Martin tajusi, ettei vihko ole hänen mukanaan ja hätääntynyt etsintä alkoi. Kaksikon onneksi Martin pitää varmuuskopiota nuoteistaan, joten Martin luki ne puhelimestaan, mikä tietysti kisan keskellä näytti melko hullunkuriselta.

Martin kommentoi unohdustaan WRC:n lähetyksessä seitsemännen erikoiskokeen jälkeen, jolloin hän sai myös kuulla toimittajalta, mihin nuottivihko oli jäänyt.

– Se on hyvä tietää. Tämä on ensimmäinen päivitys, minkä saan sen olinpaikasta. Se oli pienoinen yllätys. Selvästi EK6:n jälkeen oli sekaannusta ja minun piti nousta autosta. Nuotit olivat kädessäni ja unohdin ne sinne. Olen todella iloinen, että minulla on aina digitaalinen kopio mukanani. Olen aina tehnyt niin, koska ei ikinä tiedä, mitä tapahtuu, Martin sanoi.

Elfyn Evansin kartturi Scott Martin hukkaa nuottivihkonsa Portugalin MM-rallissa:

Katso myös: Ulosajo! Kalle Rovanperä ajoi rajulla tavalla auton kyljelleen metsään