Elävä legenda Stephen Hendry nappasi komean voiton snookerin MM-karsinnoissa

Stephen Hendry

Täksi kaudeksi paluun ammattilaiskiertueelle tehnyt Stephen Hendry nappasi komean voiton maanantaina, kun mies kaatoi Jimmy Whiten numeroin 6-3.

Hendry on kiistatta yksi historian parhaimmista ellei paras pelaaja. Eniten maailmanmestaruuksia tililleen kahminut Hendry lopetti uransa 2012, mutta päätös pyörrettiin yhdeksän vuoden jälkeen ja edessä oli paluu jälleen ammattilaiskiertueelle.

Kovinkaan paljon pelejä ei ole tämän kauden aikana kertynyt, sillä Gibraltar Open oli oikeastaan ainut esiintyminen ennen MM-karsintoihin hyppäämistä. Maanantain vastustaja oli toinen todellinen legenda Jimmy White, joka oli tuttu jo vuosikymmenien takaa, jolloin kaksikko taisteli turnausvoitoista.

Nyt ei enää voida turnausvoitoista kaksikon kohdalla puhua, mutta kohtaamisessa oli tiettyä arvokkuutta. Vaikka pelillisesti ottelu ei noussut klassikoksi, niin Hendry varmasti on tyytyväinen tulokseen. Nimittäin White vei ensimmäisen erän nimiinsä, minkä jälkeen Hendry kiskaisi viiden perättäisen erävoiton putken. Lopulta Whiten hieman kaunisteli lukemia, mutta lopputulos oli Hendryn hyväksi 6-3.

Hendry nähdään seuraavan kerran kehissä keskiviikkona, kun vastaan asettuu kiinalainen Xu Si.

Snooker live stream tarjoaa mahdollisuuden seurata kaikkia MM-karsintojen mielenkiintoisia koitoksia, kuten myös myöhemmin tässä kuussa alkavia snookerin MM-kisoja.


Pelaajat: