Video: Eläinten invaasio keskeytti Deaflympicsin karsintapelin – kentällä kirmasi koiria ja komea hevonen

Deaflympicsin karsintaottelu / Pallomeri.net

Deaflympicsin karsintaturnauksen ottelu keskeytyi, kun eläimet valtasivat kentän kahdesti. Kentältä hätistettiin niin koiria kuin hevonenkin.

Deaflympicsin, eli kuurojen olympialaisten jalkapallon karsintaturnauksessa nähtiin koomisia hetkiä, kun Ukraina kohtasi Italian. Ukraina johti peliä 41. minuutilla, kun kentällä alkoi tapahtua vähän liiankin paljon.

Kentälle nimittäin eksyi leikkisä koiraparivaljakko, joka ei aivan ymmärtänyt, mitä ihmiset yrittivät heille viestiä. Koirat kirmasivat innoissaan kentällä ja luulivat jahtaamaan lähteneiden ihmisten olevan leikissä mukana, kunnes hetken päästä koirat päätyivät kentän ulkopuolelle ja jolkottelivat tyytyväisinä pois kentältä.

Mainos alkaa

Tämä ei kuitenkaan ollut pelin viimeinen keskeytys. Ottelun 59. minuutilla oli jälleen uuden eläinkunnan edustajan vuoro, kun komea hevonen yhtäkkiä juoksi kentän puolelle.

Hevonen saatiin onneksi ohjattua nopeasti pois kentältä ja hevonen lopulta häippäisi kentän portista ulos. Tämän jälkeen ottelu jatkui yksinomaan ihmiskunnan edustajien kesken.

Deaflympicsin karsinnoissa nähtiin pienimuotoinen eläinten invaasio:

Katso myös: Video: Napoli osui häikäisevän vaparikuvion päätteeksi Serie A:ssa