El Clasico on lauantain fantasyfutis-kohokohta!

Ikuiselta tuntunut maaottelutauko on vihdoin ohi, ja FanTeam-turnaukset pyörähtivät eilen käyntiin Bundesliigan sekä Englannin Championshipin otteluilla. Tänään futisfaneja hemmotellaan mahtavalla ottelutarjonnalla, kun illalla pelataan

* El Clasico: Real Madrid vs Barcelona
* Manchester City vs Liverpool
* Schalke vs FC Bayern

TV-jännäyksen kannalta on tosin ärsyttävää, että kaikki ottelut pelataan käytännössä samaan aikaan (alkaen 19.15 / 19.30). Tosifanien onkin syytä viritellä tänään useampi päätelaite toimintaan! FanTeam tarjoaa luonnollisesti pitkän listan turnauksia näihin huippumatseihin, ja meillä on takuupoteissa 500 euron edestä turnauksia El Clasicoon. Takuupotteja on myös kahteen muuhun matsiin, ja pelitarjontaa löytyy alkaen 2 eurosta aina 200 euron sisäänostoihin! Lauantain suurin yksittäinen turnauspotti on Valioliigan klo 17.00 otteluista, jossa on viime viikon tapaan 1000 euron takuupotti.

FanTeam.com on myös uudistunut viimeisen viikon aikana, ja monet sivuista ovat saaneet kauan odotetut graafiset päivitykset. Näkyvin uudistus on varmasti sivu, jossa joukkue rakennetaan turnaukseen (klikkaa alla olevaa kuvaa nähdäksesi suuremman version) Samaa graafista linjausta noudatetaan myös tulevassa mobiilisovelluksessa.

FanTeam.com | fantasyfutis | pallomeri.net

Jääkiekon ystäville on myös hyviä uutisia: kiekkoa pyöritetään jo tällä hetkellä tuotantopalvelimella, ja testaamme miten livetulokset päivittyvät ja systeemi toimii. Lätkän julkaisu alkaa olla siis nurkan takana! Ensimmäisenä luvassa on siis KHL, joten Jokereiden matsit ovat kohta entistä mielenkiintoisempia!

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista, niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos noin 10 000 euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futistietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen.

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis