Skandaali Ekstraklasassa? Legnican kopista löytyi kuuntelulaite kesken paikallisottelun

valioliiga legnican hjk uefa sopupelivyyhti GAIS fifa uefa valioliiga leeds jalkapalloilija (geneerinen futiskuvitus) pelikiellon palloliitto / Pallomeri.net

Puolan Ekstraklasassa on paljastunut mahdollisesti hyvinkin merkittävä skandaali, kun Legnican kopista löytyi kuuntelulaite.

Puolan jalkapallon pääsarjassa Ekstraklasassa kuohuu, kun toistaiseksi tuntemattomien tahojen vakoiluyritys paljastui kesken sunnuntain kierroksen.

Skandaalinkäryä alkoi leijailla ilmassa, kun sarjataulukon hännillä oleva Miedz Legnica kohtasi paikallisottelussa Slask Wroclawin ja Legnican seurapomo Krzysztof Piotrowski teki kesken tärkeän matsin hämmästyttävän löydön.

Piotrowski julkaisi Twitter-tilillään kuvan löytämästään kuuntelulaiteesta ja ihmetteli sen alkuperää syyttämättä ketään suoraan. Laite löydettiin Legnican henkilökunnan tiloista.

– Ottelun aikana löytyi kuuntelulaite. Miten monta lisää me vielä löydämme? Voimme vain arvailla kenen se on ja mihin sitä käytettiin, Piotrowski kirjoitti kuvansa saatteeksi.

Legnica kuitenkin voitti sunnuntain paikallisottelun maalein 1-0 ja onnistui ensimmäistä kertaa koko kauden aikana pitämään maalinsa puhtaana, mutta jäi kuitenkin yhä sarjan peränpitäjän paikalle.

Legnican seurapomo löysi tällaisen kuuntelulaitteen joukkueen kopista kesken paikallisottelun:

Tsekkaa myös: Leverkusenin Jeremie Frimpong potkaisi lasta pallolla päähän – paikkasi mokansa heti erittäin tyylikkäästi


Joukkueet: