Eisbären Berlin – Tappara 27.8.2021 – tässä live stream matsiin!

lugano eisbären berlin skellfeteå tappara skellefteå live stream chl

Eisbären Berlin ja Tappara iskevät yhteen perjantaina. Kaikki Champions Hockey Leaguen pelit näet maksutta – tässä live stream!

Eisbären Berlin – Tappara: Live stream CHL

Tappara nähdään liekeissä perjantaina, kun se matkaa Saksaan Eisbären Berlinin vieraaksi. Kyseessä on CHL:n ensimmäisen kierroksen matsi. Koko otteluohjelman löydät CHL:n sivuilta.

Tamperelaisjoukkue pelasi viimeisen harjoitusottelunsa viime perjantaina, jolloin se kohtasi HIFK:n Kirvesrintojen kannalta kenraaliharjoitus sujui hienosti, sillä kova IFK:n ryhmä kaatui lukemin 4-3.

Mainos alkaa

Myös Eisbärenillä on takanaan jo varsin kovia pelejä, sillä joukkue osallistui elokuun puolivälissä Dolomiten Cupiin, jossa se kohtasi sveitsiläisen Biel-Biennen sekä Italian maajoukkueen. Ensin mainitulle saksalaisjoukkue taipui 0-2, mutta Italian se onnistui kaatamaan 4-1.

Tappara ja Eisbären Berlin ovat kohdanneet viimeksi tasan 10 vuotta sitten European Trophy -turnauksessa, ja tuolloin berliiniläiset veivät voiton niukasti 1-0. Sanomattakin on kuitenkin selvää, ettei tuon matsin lopputulemasta voida vetää juurikaan johtopäätöksiä nyt edessä olevaan matsiin.

Ottelu käynnistyy perjantaina 27. elokuuta kello 21:15.

Kaikki CHL-matsit näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!