Storhamarin Eirik Salsten loukkaantui järkyttävästi – oma visiiri leikkasi ylähuulen irti taklaustilanteessa

Eirik Salsten Storhamar

Storhamarin Eirik Salsten loukkaantui karmivalla tavalla Norjan kiekkoliigan ottelussa, kun hänen oma visiirinsä toimi kuin giljotiini.

Norjan kiekkoliigan Storhamarissa pelaava Eirik Salsten kärsi helmikuun alussa karmaisevan loukkaantumisen ottelussa Stavanger Oilersia vastaan.

Salsten taklattiin laitaan ja hänen päänsä osui vaarallisesti pleksin reunassa olevaan kulmapehmusteeseen. Salsten jäi töötin jälkeen makaamaan jään pintaan ja nopeasti oli selvää, että hänelle sattui jotain vakavaa. Jäälle muodostui verilammikko ja kun Salsten lähti jäältä pois oli hänen kypäränsä visiiri myös yltä päältä veressä.

Tv-kuvista ei lopputulosta onneksi erota, mutta Salstenin visiiri oli leikannut hänen ylähuulensa kokonaan irti kasvoista ja hidastuksessa huuli näkyi jäällä irtonaisena kappaleena.

– Visiiri oli kuin giljotiini huultani vasten, Salsten kuvaili norjalaislehti VG:n haastattelussa.

Huuli kuljetettiin pelaajan mukana sairaalaan ja sitä yritettiin ommella takaisin kasvoihin kiinni, mutta tuloksetta. Huulta ei saatu ennalleen, joten se irrotettiin toistamiseen. Lääkärien mukaan Salsten ei kuitenkaan tarvitse ihonsiirtoa, vaan huuli saadaan kasaan muilla keinoilla.

– Täytyy vain luottaa siihen, mitä lääkärit sanovat. Haluan, että huuli näyttäisi mahdollisimman hyvältä, eikä siihen jäisi mitään kammottavaa arpea, pelaaja totesi.

Storhamarin Eirik Salsten loukkaantuu pelottavalla tavalla, kun hänen oma visiirinsä teki pahaa jälkeä:

Katso myös: Uskomaton maali NHL:ssä – Krakenin Yanni Gourde veti kiekon suoraan aloituksesta oman veskarin selän taakse


Joukkueet: