Kaikkien aikojen maali? – EIHL:n pronssiottelussa nähtiin uskomaton osuma

EIHL Jack Hopkins Tanner Sorenson - Pallomeri.net

Brittiliiga EIHL:n pronssiottelussa päästiin todistamaan todellista kiekkotaidetta suorastaan hämmentävän komean maalin merkeissä.

Sheffieldin ja Nottinghamin välinen matsi oli päätöserän alussa, kun vieraiden Tanner Sorenson luisteli kiekon perään hyökkäysalueelle ja sai sen haltuunsa laidan tuntumassa b-pisteen kaarella. Jenkkihyökkääjä ei kuitenkaan tyytynyt ihan perinteisimpään ratkaisuun, sillä hän heitti syötön Jack Hopkinsille maalin eteen jalkojensa välistä.

Eikä tässä vielä kaikki. Syöttö tavoitti Hopkinsin lantionkorkuisena, mutta tämäpä ei miestä haitannut vaan hän painoi limpun Sheffieldin maaliin suoraan ilmasta.

Onkin helppoa sanoa, että kyseessä on ainakin kuluvan kauden hienoimpia osumia, mutta tuskin on tuulesta temmattua väittää, että tästä osumasta puhutaan vielä vuosienkin päästä jopa yhtenä kaikkien aikojen komeimmista maaleista, joita kiekkokaukaloissa on ympäri maailman nähty.

Upea osuma ei lopulta riittänyt kantamaan Nottinghamia voittoon, sillä Sheffield nappasi pronssiset mitalit lukemin 7-4.

EIHL:ssä nähtiin yksi kaikkien aikojen maaleista:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen EIHL:n Twitter-tilillä.