Iso yllätys Suomen Cupissa – EIF tiputti HJK:n rankkarikisassa

EIF

Suomen Cupissa koettiin iso yllätys, kun EIF tiputti mahtiseura HJK:n jatkosta. Ottelu ratkesi dramaattisesti vasta rankkarikisassa.

Veikkausliigan ääripäät, eli sarjakärki Helsingin Jalkapalloklubi ja pahnanpohjimmaisena oleva Ekenäs IF kohtasivat Suomen Cupin 6. kierroksella ja tuloksena oli varsin iso yllätys. Ottelu näet päättyi EIF:n voittoon rankkarikisan jälkeen.

Itse ottelussa ei yhtään maalia nähty, vaan peli oli 90 minuutin jälkeen yhä lukemissa 0-0. Näin ratkaisu haettiin rankkarikisasta. EIF:n suureksi sankariksi nousi maalivahti Ramilson Almeida, joka torjui sekä Atomu Tanakan että Santeri Hostikan vedot, kotijoukkueen vetäjistä vain yksi missasi pilkkunsa.

Mainos alkaa:

Viimeisen sinetin ampui Kalle Katz, jolla on myös pitkä historia HJK:n eri juniori-ikäluokissa. Katz pisti ratkaisevan pilkun vuorenvarmasti alanurkkaan käynnistäen voitonjuhlat.

EIF pelaa ensimmäistä pääsarjakauttaan sitten vuoden 1933 ja nousijan kausi on ollut hyvin tuskainen, sillä tilillä on vasta yksi voitto ja kuusi pistettä. Näin ollen Tammisaaressa varmasti toivotaan cup-yllätyksen tuovan lisää tuulta purjeisiin myös liigakentillä.

Ramilson Almeida ja Kalle Katz nousevat sankareiksi, kun EIF tiputtaa HJK:n Suomen Cupista:

Katso myös: Belgian Kevin De Bruyne joutui törkeän ja vaarallisen tempun kohteeksi – katsoja tähtäili laserilla silmiin


Joukkueet: ,