Video: EIF-veskari töpeksi Ykkösessä – järjetön syöksy kostautui nolosti

Mehdi El Moutacim EIF / Pallomeri.net

EIF:n maalivahti Mehdi El Moutacim nousi esiin ottelussa RoPS:ia vastaan, mutta mahdollisimman väärällä tavalla tunaroituaan huolella.

Jalkapallomaalivahtien on tehtävä ratkaisunsa millisekunneissa, luotettava intuitioonsa ja toimittava sen mukaisesti. Varsinkin kun puhutaan rohkeista vastaantuloista, niin onnistuessaan maalivahti on suuri sankari, mutta epäonnistuminen taas johtaa todella noloon lopputulemaan.

Lauantain Ykkösen kierroksella nähtiin esimerkki jälkimmäisestä vaihtoehdosta, kun EIF kohtasi RoPS:n. Ottelun avausjakson lopulla siis nähtiin tilanne, jossa EIF-vahti Mehdi El Moutacim lähti rohkeasti haastamaan pallollista vastustajaa, mutta vaikka aikeet olivatkin oikeat, niin toteutus meni karusti vihkoon.

El Moutacim pelasi itsensä täysin ulos tilanteesta ja erittäin maltillisesti tilanteen pelannut RoPS-hyökkääjä Geoffrey Acheampong kiersi ensin El Moutacimin, peippaili tilannetta pelastamaan tulleiden pakkien ohi ja lopulta painoi pallon kotijoukkueen reppuun.

Kotijoukkueelle on kuitenkin tehtävä suuresti kunniaa, sillä nolo takaisku ei heitä lannistanut, vaan peli päättyi lopulta EIF:n 3-2-voittoon.

EIF-veskari Mehdi El Moutacimin harkintakyky pettää pahemman kerran:

Katso myös: Video: Kansallisessa Liigassa nähtiin upea vaparimaali – asialla HPS:n Julia Haikonen