Video: Norjan kakkosdivarissa tehtiin todella härski vaparimaali – Egersunds-pelurit väläyttivät näyttelijänlahjojaan

Egersunds IK:n vapari / Pallomeri.net

Norjan kakkosdivisioonan Egersunds IK:n pelaajat heittäytyivät luoviksi ja tekaisivat maalin hyvin härskillä vaparikuviolla.

Egersunds IK oli todella tyly isäntä kohdatessaan Sotran Norjan kakkosdivisioonan lauantain kierroksella, kun ottelun päätyttyä taululla seisoi lukemat 7-2.

Nöyryytykselle alettiin lyödä varsin pontevaa tahtia jo ensimmäisellä jaksolla ja tylyimmän tikarin Egersunds heitti 36. minuutilla heidän mennessään jo 3-0-johtoon aivan sikamaisella vapaapotkukuviolla.

Pallon taakse kyseisessä sivuvaparissa asettuivat Ermal Hajdari ja Herman Kleppa. Heistä Kleppa lähti ensin juoksemaan pallosta pois päin, jonka jälkeen Hajdari juoksi pallosta ohi ja kääntyi kohti Kleppaa esittäen, että heillä olisi mennyt ajatukset jollain lailla ristiin.

Tällä välin Brahimi toimi suunnitelman mukaisesti ja kiinnitti huomiota itseensä, kun samalla Kleppa pikkuhiljaa askelia kohti palloa ja oikealla hetkellä otti pari tervävää askelta, keskitti pallon kohti takatolppaa ja ihaili kuinka Adonis Brahimi puski pallon verkon perukoille.

Egersunds IK:n hävytön vaparikuvio tuotti tulosta:

Katso myös: Video: Pukki Party ja kolme pinnaa – Teemu Pukki paukutti verkon kireälle ja käynnisti Bulgarian kaadon