Eetu Vertainen ratkaisi viime minuuttien maalilla – Linfield vei Pohjois-Irlannin suurimman matsin nimiinsä

Eetu Vertainen Linfield - Pallomeri.net

Eetu Vertainen pääsi Boxind Dayn tuoksinassa pukemaan ylleen sankarin viitan, kun hän ratkaisi Pohjois-Irlannin suurimman futismatsin Glentoranin ja Linfieldin välillä.

Vierasjoukkue Linfield meni johtoon viitisen minuuttia ennen taukoa, kun Chris Shields ampui Vertaisen hankkiman pilkun sisään. Glentoran tuli kuitenkin tasoihin toisen jakson alussa Jay Donnellyn osumalla.

Ottelun varsinainen peliaika oli juuri tulossa päätökseensä, kun Vertainen pelattiin läpiajoon ja suomalaishyökkääjä tykitti pomppivan pallon maalin kattoon. Osumaansa hän juhli riisumalla paitansa ja nousemalla katsomon edessä olevan aitauksen päälle.

Mainos alkaa:

1-2 olivat myös ottelun loppulukemat.

Linfield ja Glentoran ovat Pohjois-Irlannin kaksi suurseuraa, ja niistä käytetäänkin nimitystä “Big Two”. Ne kohtaavat perinteisesti paikallisessa Valioliigassa Tapaninpäivänä, eli legendaarisella Boxing Dayn kierroksella. Kumpikin joukkue isännöi ottelua vuorovuosina.

23-vuotias Vertainen on HJK:n kasvatti, joka ponnisti ulkomaan kentille Ilveksen kautta. Hän on ollut viime aikoina hurjassa vireessä, sillä viimeiseen neljään otteluun on syntynyt peräti 5 osumaa. Vertainen pelaa Linfieldissä lainalla skotlantilaisesta St. Johnstonesta.

Katso myös: Teemu Pukki tuli terävästi joulutauolta – iski komean maalin Mestaruussarjassa

Eetu Vertainen ratkaisi Boxing Dayn kamppailun:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: