Aivan jäätävä kuti – Peliittojen Eetu Selänne niittasi niin upean vedon, että tuomaristo näki sen vasta videolta

Eetu Selänne Heinolan Peliitat

Mestiksen karsinnoissa nähtiin huikea maali, kun Peliittojen Eetu Selänne painoi kiekon todella tarkalla laakilla yläpesään.

Heinolan Peliitat voitti Nokian Pyryn maanantai-iltana maalein 3-2 ja illan komein suoritus meni Peliittojen Eetu Selänteen tiliin. Kyseessä oli maali, joka oli paitsi upea, mutta myös varsin tärkeä, sillä Selänne toi toisessa erässä tekemällään osumalla joukkueensa tasatilanteeseen 1-1.

Maali syntyi todella odottamattomalla tavalla, kun Selänne kuljetti kiekkoa oikeaa laitaa pitkin. Hän tuli kiekon kanssa hyökkäysalueelle ja äkkiarvaamatta kiskaisi vailla maalipaikan häivääkään pelivälineen ranteella takakulmaan.

Kiekko tuli sen verran nopeasti pois maalista, että tuomariston piti käydä videolta varmistamassa, että kiekko varmasti myös kävi kokonaan maalissa.

Selänteen kuti osui niin millintarkasti tolpan viereen maalin sisäpuolella, että se kimmahti kireästä verkosta todella nopeasti takaisin ulos, mutta kiekko kävi kuitenkin kokonaan sisällä ja upea maali jäi voimaan.

Peliittojen Eetu Selänne ampuu maalin loistavalla laukauksella Nokian Pyryn maaliin:

Katso myös: Alexander Ovechkin hermostui tuomaristolle – kiukutteli itselleen ulosajo


Pelaajat:
Joukkueet: