Eetu Luostarinen tarjoili namupassin – Sam Bennett iski voittomaalin Anaheimin reppuun

Eetu Luostarinen Florida Panthers - Pallomeri.net

Eetu Luostarinen, Anton Lundell ja Aleksi Heponiemi kunnostautuivat syöttöhommissa sunnuntain NHL-kierroksella.

Florida Panthers oli matkannut Anaheim Ducksin vieraaksi ja onnistui poistumaan ottelusta voittajana 3-5-lukemin turvin.

Carter Verhaeghe vei Panthersin avauserässä ylivoimalla johtoon ja Brandon Montour lisäsi johdon toisen erän alussa kahteen. Ryan Strome osui kuitenkin kahdesti ja päätöserään lähdettiin 2-2-tasatilanteesta.

Viimeistä kaksikymmenminuuttista oli takana kolme minuuttia, kun Sam Reinhart vei vieraat uudestaan edelle. Erä oli lähestymässä puoliväliään, kun Panthers osui jälleen: Brandon Montour laukoi ja päädystä kimmonnut irtokiekko tuli maalin eteen Luostariselle. Suomalainen siirsi kiekon Sam Bennettille, jolla oli helppo työ muuttaa lukemiksi 2-4.

Tämä osuma jäi myös voittomaaliksi, sillä puolisentoista minuuttia ennen loppua Isac Lundeström kavensi vielä rankkarista, mutta Reinhart naulasi 3-5-loppulukemat tyhjiin ottelun viimeisellä sekunnilla.

Anton Lundell merkkautti ottelussa kaksi syöttöpistettä ja Aleksi Heponiemi yhden. Matsin tarkemmat tilastot näet NHL:n sivuilla.

Eetu Luostarinen syötti voittomaalin:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: