Video: HPK-vahti Eetu Laurikainen kämmäsi koomisesti – antoi namupassin Tappara-kapteenin alivoimamaaliin

Eetu Laurikainen HPK / Pallomeri.net

HPK:n maalivahti Eetu Laurikainen avasi kautensa melkoisella kämmillä lahjoittaessaan Tapparalle aivan ilmaisen alivoimamaalin.

Liiga pyörähti toden teolla käyntiin perjantaina, kun vain Ilves, Kärpät ja Pelicans joutuivat yhä odottamaan kauden avausotteluaan. Hämeenlinnassa pelatussa HPK-Tappara -pelissä nähtiin koominen kömmähdys, joka pitänee kauden noloimman takaiskun titteliä hallussaan ainakin mukavan kotvan verran.

Tilanne tapahtui aivan toisen erän lipulla, kun HPK oli päässyt ylivoimalle. Tappara voitti aloituksen, pääsi purkamaan ja kapteeni Otto Rauhala säntäsi kiekon perään.

Mainos alkaa

Kiekko lipui HPK:n alueelle ja maalivahti Eetu Laurikainen lähti kiekkoa vastaan ajatuksenaan mitä ilmeisimmin antaa nopea avaus, jotta oma joukkue pääsisi heti takaisin hyökkäysalueelle.

Homma ei kuitenkaan edennyt aivan Laurikaisen säveltämällä nuotilla, sillä hän pyyhkäisi kiekon päältä lumet pois ja peliväline lipsahti Rauhalalle aivan herkkupaikkaan. Rauhala kiitti Laurikaisen namupassista ja siirsi limpun tyhjään katiskaan, eikä Laurikaisella ollut enää mitään tehtävissä.

Maali oli varsin ratkaiseva, sillä Tappara meni Rauhalan alivoimamaalilla jo 3-0-johtoon. HPK kavensi myöhemmin eroa, mutta Tappara oli kovempi ja vei voiton maalein 3-1.

HPK:n maalivahti Eetu Laurikainen pyyhkii kiekosta lumet ja lahjoittaa Tapparalle nolon alivoimamaalin:

Katso myös: Video: Sakari Manninen ryöstettiin maagisella torjunnalla KHL:ssä


Joukkueet: