Klassikkojuttu: Eero Markkanen piikitteli Leijonia – Petri Kontiolalta jäätävä kuitti takaisin

Eero Markkanen Petri Kontiola - Pallomeri.net

Kevään 2017 jääkiekon MM-kisoissa nähtiin jättiyllätys, kun Ranska murjoi Leijonat lukemin 5-1. Jalkapalloilija Eero Markkanen kuittasi asiasta sosiaalisessa mediassa.

Tuohon aikaanhan Suomen jalkapallomaajoukkue ei ollut niin sanotusti parhaassa lennossa, ja tappiot seurasivat toisiaan. Aktiivisesti Twitterissä esiintyvä urheilufani Tatu Virtanen tweettasikin Leijonien surkeasta peliesityksestä: “Tässä lähinnä mietin, että onko siellä kentällä Huuhkajat vai Leijonat?”

Markkanen lainasi Virtasen tweettiä ja kirjoitti omaksi kommentikseen “ei mekään noin paljoa hävittäisi”.

Mainos alkaa:

Tässä kohtaa oman lusikkansa soppaan heitti Petri Kontiola.

Kontiola tweettasi omalta tililtään: “Älä ny vaan sano Huuhkajista sanalla me, jos on alle 10 maaottelua. #eikäavauksessa”

Markkanen ei tästä kuitenkaan sen enempää provosoitunut vaan tweettasi hyvässä hengessä vielä Kontiolalle vastauksen: “Tasan 10, tarkkana näissä!”

Nykyisinhän Markkanen on jo Huuhkajat-konkari 16 ottelullaan. Kaiken hyvän lisäksi hän myös tehtaili A-maajoukkueuransa avausmaalin tammikuussa Ruotsia vastaan pelatussa harjoitusottelussa.

Markkasen ura sai tammikuussa myös täysin uuden – jopa kohtuullisen jännän – suunnan seuratasolla, kun hän siirtyi pelaamaan Indonesiaan. Avausmaalinkin suomalaishyökkääjä ehti jo uuden joukkueensa, PSM Makassarin, riveissä tekaista.

Tsekkaa osuma: Video: Eero Markkanen rynni komean soolomaalin uuden seuransa riveissä

Eero Markkanen sai kuitin Petri Kontiolalta:

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.


Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.


Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.


Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.


Pelaajat: ,