Eero Markkanen palaa Veikkausliigaan! Uusi seura on sarjanousija FC Haka

Eero Markkanen

Eero Markkanen nähdään tulevana kesänä Suomen kentillä, sillä hyökkääjä on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Veikkausliigaan nousseen FC Hakan kanssa.

Eero Markkanen on ehtinyt kiertämään uransa aikana jo useampia seuroja, sillä kokemusta on karttunut niin Espanjan Real Madridista kuin Indonesiastakin. Veikkausliigassa mies on ehtinyt edustamaan JJK:ta, HJK:ta ja RoPS:ia.

– Minusta on hienoa että Eero valitsi meidät. Eeron fyysiset ominaisuudet ovat kaikkien tiedossa ja nyt yritämme kehittää hänen kokonaisvaltaista pelaamistaan. Jos onnistumme mittaamaan kaiken potentiaalin Eerosta ulos, niin hänestä on hurjasti apua meille, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio iloitsee tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Maajoukkueessakin lähes 20 ottelua pelannut Markkanen on loistava lisä FC Hakan hyökkäykseen. Tämä tiedostetaan myös seurassa.

– Olen kyllä liekeissä Eero Markkasen tulosta joukkueeseemme. Olemme hakeneet pelaajia, jotka haluavat urallaan eteenpäin tai hakevat uutta potkua uralleen. Eero sopii erittäin hyvin tähän kastiin, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen puolestaan hehkuttaa seuran nettisivuilla.

 


Pelaajat:
Joukkueet: