Eero Elo palaa Sveitsistä Liigaan – uusi osoite on Rauman Lukko

Eero Elo

Viime kaudella sveitsiläisessä Langnaussa pelannut Eero Elo palaa Liigaan, sillä mies teki kahden vuoden sopimuksen Rauman Lukon kanssa. 

Edelliset neljä kautta ulkomailla pelannut Elo palaa tuttuun osoitteeseen, sillä hyökkääjä on Lukon kasvatti ja ehtinyt pelaamaan edustusjoukkueessakin 85 ottelua. Tämän jälkeen mies siirtyi Ässiin, josta tie kävi lopulta maailmalle. Ulkomailla Elon seuroina olivat Avtomobilist, Sibir sekä Langnau, jossa hän on pelannut viimeiset reilut kaksi vuotta.

– On äärimmäisen hienoa, että saamme parhaassa iässä olevan oman kasvatin takaisin kotiin. Kävimme Eeron kanssa keskusteluja ja hän tykkäsi niistä asioista, joita me täällä teemme. Hän uskoo tähän meidän prosessiimme, jonka kautta tänne voi syntyä todella hyvä joukkue, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo tiedotteessa.

Eero Elo tunnetaan varsinkin viimeistelystään, sillä hyökkääjän laukaus on pelottava ase hyökkäyspäässä. Langnaun riveissä Elo iski 128 otteluun 43 maalia ja 85 tehopistettä. Parhaalla Liiga-kaudella osumia on syntynyt 26 kappaletta.


Pelaajat:
Joukkueet: