Jäätävä flipperikiekko – Eeli Tolvanen iski dramaattisen tasoituksen 22 sekuntia ennen peliajan loppua

Eeli Tolvanen Seattle Kraken

Seattle Krakenin Eeli Tolvanen nousi tärkeillä hetkillä esiin, kun hän iski maalinedustalta dramaattisen tasoituksen aivan loppuhetkillä.

Dallas Stars voitti Seattle Krakenin kotonaan, mutta kiitos Krakenin Eeli Tolvasen, Stars joutui venyttämään ratkaisua jatkoajalle. Tolvanen näet onnistui tasoittamaan ottelun, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää vaivaiset 22 sekuntia.

Kiekko löysi tiensä maaliin tavalla, joka varmisti jälleen sen, ettei yksi perinteisimmistä kiekkokliseistä ole kliseeksi asti turhaan päätynyt. Tällä kertaa kyseessä oli lause “toimita kiekko maalille, niin hyviä asioita tapahtuu”.

Kiekko päätyi siniviivalle Oliver Bjorkstrandin lapaan ja hän toimi lausahduksen mukaisesti heittäen pelivälineen häkkiä kohti. Kiekko osui Bjorkstrandin vedosta tolppaan, siitä Krakenin Alexander Wennbergiin ja jäi sen jälkeen lojumaan pelaajaruuhkaan maalinedustalle.

Tolvanen oli siellä menossa mukana ja löysi kiekon ensimmäisenä. Tolvanen liipaisi kiekon toisella yrityksellään pussiin ja käynnisti villit maalijuhlat.

Eeli Tolvanen löytää flipperikiekon ensimmäisenä ja niittaa sen tylysti pussiin:

Katso myös: NHL:ssä hurja vaaratilanne – Jordan Staal sai rajusti vastustajan luistimesta kasvoihinsa


Pelaajat:
Joukkueet: