Video: Eeli Tolvanen palasi kaukaloon – iski maalin joukkuekaverinsa upeasta alustuksesta

Eeli Tolvanen Nashville Predators nhl - pallomeri.net

Nashville Predatorsin Eeli Tolvanen on loukkaantumisen selättänyt ja hyökkääjä teki paluun kaukaloon ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan.

Tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva Nashville oli kovassa paikassa, kun vieraissa vastaan asettui yksi pahimmista uhkaajista Chicago Blackhawks. Isännät saivat terävän alun, kun Pius Suter osui jo neljän minuutin pelin jälkeen.

Nashvillen tasoitus syntyi avauserän loppupuolella, kun paluun kaukaloon tehnyt Tolvanen pääsi iskemään kiekon sisään Viktor Arvidssonin todellisesta namupassista. Toinen erä ja kolmannen erän alku olivat niin ikään Predsin juhlaa, sillä joukkue karkasi tehot 1+1 tehneen Mikael Granlundin johdolla 4-1-johtoon.

Mainos alkaa

Chicago teki kuitenkin kovan luokan nousun, kun se takoi vajaassa kolmessa minuutissa kolme maalia ja nousi 4-4-tasapeliin. Lopulta joukkue nappasi 5-4-voiton jatkoajalla, kun Brandon Hagel onnistui ohittamaan suomalaisvahti Juuse Saroksen.

Tsekkaa myös: Video: Käsittämätön sketsi – Chicago-pakki sokaisi itsensä omalla kypärällään, Nashville iski halvan maalin

Eeli Tolvanen teki räväkän paluun kaukaloon

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: