Eeli Tolvanen sai nauttia todellisesta herkkutarjoilusta ja pamautti kiekon takatolpalta pussiin

Eeli Tolvanen Seattle Kraken

Seattle Krakenin Eeli Tolvanen kirjoitti nimensä jälleen seurahistoriaan takomalla kolme pistettä Krakenin kaataessa Dallas Starsin.

Seattle Kraken ei ollut vielä valmis lähtemään kesälomille, vaan paiskoi Dallas Starsia turpaan NHL:n toisen pudotuspelikierroksen ottelusarjan kuudennessa pelissä maalein 6-3. Näin ollen voitot ovat nyt tasan 3-3 ja sarja ratkeaa seitsemännessä pelissä.

Krakenin ykköstähtenä hääri Eeli Tolvanen, joka syötti joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia ja painoi itse Krakenin kolmannen häkin. Tolvanen sai maalia tehdessään nauttia melkoisesta herkkutarjoilusta. Tolvanen jäi takatolpalle vapaaksi, kun kiekko pelattiin toisesta aallosta mukaan hyökänneelle Oliver Björkstrandille.

Hän kuljetti kiekkoa keskeltä maalia kohti ja juuri oikealla hetkellä heitti aivan tajuttoman kermaleivoksen Tolvaselle, joka ei jättänyt mitään sattuman varaan, vaan pamautti kiekon voimalla sisään.

Tolvanen kirjoitti maalillaan jälleen seurahistoriaa. Tolvanen sai playoffien alussa kunnian tehdä seurahistorian ensimmäisen playoff-maalin ja nyt hänestä tuli ensimmäinen Kraken-pelaaja, joka iskee kolme pistettä playoff-ottelussa.

Eeli Tolvanen tykittää kiekon pönttöön Oliver Björkstrandin maagisesta passista:

Katso myös: Joel Kiviranta tehtaili komean osuman – ohjasi kiekon tyylillä tolpan kautta sisään


Pelaajat:
Joukkueet: