Aivan armoton kääntölaukaus – Eeli Tolvanen jatkoi huikeaa virettään ja iski jälleen maalin

Eeli Tolvanen Seattle Kraken

Seattle Krakenin Eeli Tolvanen kunnostautui jälleen maalintekijänä, kun hän painoi verkon komeasti kireälle ottelussa Bostonia vastaan.

Boston Bruins joutui nöyrtymään kotijäällään, kun Seattle Kraken poikkesi kylässä ja poimi pisteet kyytiin puhtaalla 3-0-voitolla. Seattlen toisen maalin teki huikeassa vireessä oleva Eeli Tolvanen, joka saa Nashville Predatorsin päätöksen luopua hänestä näyttämään peli peliltä vain entistäkin typerämmältä. Voitto kertoi myös Seattlen vireestä, sillä joukkue aiheutti Bostonille heidän kuluvan kautensa ensimmäisen varsinaisen peliajan kotitappion.

Tolvasen maali syntyi aivan toisen erän loppuhetkillä ja oli aika lailla juuri sellainen, jota Tolvaselta on lupa odottaa. Tolvanen sai kiekon b-pisteiden väliin, otti itselleen tilaa ja painoi täysin armottoman kääntölaukauksen maalin kattoon. Kiekko ponnahti katon takaraudan kautta ulos ja peli ehti jatkua pari sekuntia hämmennyksen vallitessa, kunnes erinomaisesti sijoittunut päätuomari näytti, että kiekko oli käynyt maalissa.

Tolvanen on nyt pelannut seitsemän ottelua Seattlen paidassa ja latonut tehot 4+2=6.

Eeli Tolvanen painaa aivan armottoman kääntölaukauksen Bostonin verkkoon:

Tsekkaa myös: Iivo Niskanen on vuoden urheilija – Leijonat vei vuoden joukkueen tittelin


Pelaajat:
Joukkueet: