Kädestä löytyi tahmeaa ainetta – NY Metsin syöttäjä Edwin Diaz lensi suihkuun ennen ensimmäistäkään heittoa

Edwin Diaz New York Mets

NY Metsin syöttäjä Edwin Diaz sai ulosajon ennen kuin ehti koskea palloon, koska tuomarit löysivät hänen kädestään tahmeaa ainetta.

Chicago Cubsin ja New York Metsin välinen MLB-ottelu päättyi Metsin 5-2-voittoon, mutta ottelun lopulla nähtiin erikoista draamaa. Tämä tapahtui, kun Mets oli viimeisessä vuoroparissa vaihtamassa syöttäjää. Mets toi kentälle pelien loppuhetkien erikoismiehensä Edwin Diazin, mutta suunnitelmat muuttuivat nopeasti. Tuomaristo näet heitti Diazin ulos pelistä ennen kuin hän ehti edes koskea palloon.

Tämä johtui rutiinitarkastuksesta, jossa tuomarit tarkistivat Diazin kädet ja varusteet, ettei hänellä ole mitään laittomia aineita mukanaan, joilla hän saisi tiukemman otteen pallosta ja siten sääntöjenvastaista etua. Tuomaristo oli varsin nopeasti yksimielinen sen suhteen, että mitä ikinä he Diazin kädestä ja räpylästä löysivätkään, ei aineella ollut sijaa kentällä. Syöttäjät saavat käyttää esimerkiksi pihkaa, mutta nyt oli kyse jostain muusta.

Mainos alkaa:

– Se ei missään tapauksessa ollut pelkästään hikeä ja pihkaa. Olemme tehneet tuhansia vastaavia tarkastuksia ja sen todellakin tuntee. Tämä tavara oli todella tahmeaa. Sanoin hänelle, että se on liian tahmeaa ainetta ja meidän täytyy toimia sen mukaisesti. Tiesin sen heti, kun koskin hänen käteensä, että se oli aivan liian tahmea, päätuomari Vic Carapazza valotti medialle.

– Sanoin tuomareille saman, mitä sanon aina. Kädessäni oli hikeä, pihkaa ja sitten laitoin käteni hiekkaan, jotta saisin hiukan lisäotetta palloon. Olin todella yllättynyt ulosajosta, koska minulla ei ollut mitään ihmeellistä kädessäni, räpylässäni tai vyössäni. He aina tarkistavat myös lakkini. He käyvät läpi kaiken. Mutta käteni näyttävät aina tältä. Se johtuu siitä, että laitan käteni aina hiekkaan, kun tulen kentälle. Siksi käteni on likainen, Diaz puolestaan selitti toimittajille.

MLB:n sääntöjen mukaan Diazia odottaa ulosajon myötä automaattinen 10 ottelun pelikielto.

Tuomarit tekevät tarkastuksen, kun Edwin Diaz tulee kentälle ja hän lentää välittömästi ulos pelistä:

Tältä Diazin käsi näytti lähikuvassa:

Katso myös: Hurja tilanne BKFC:ssä – täysin pihalla ollut nyrkkeilijä yritti tapella tuomarin kanssa


Joukkueet: