Eduskuntavaalit 2019 -vedonlyönti – tässä parhaat vaalikertoimet

Eduskuntavaalit 2019 -vedonlyönti – tässä parhaat vaalikertoimet

Eduskuntavaalit 2019 -vedonlyönti ja vihjeet vaaleihin ovat täällä! Tässä artikkelissa parhaat vaalikertoimet ja -kohteet vaalivalvojaisiin!

Eduskuntavaalit 2019 -vedonlyönti – tässä parhaat vaalikertoimet

Eduskuntavaalit 2019 käydään loppuun huomenna sunnuntaina. Suomalaiset kävivät äänestämässä ennakkoon ennätysmäärän, joten käsillä on todella huomioita herättävät vaalit. Arvioiden mukaan vahva ennakkoäänestys suosii SDP:tä, Vihreitä ja Perussuomalaisia, eli puolueita joilla on ollut haastetta saada kannattajiaan liikkeelle.

Vaalien alla pidetään myös luonnollisesti runsaat määrät mielipidekyselyjä, mutta näihin perustuen emme suosita tekemään omia vedonlyöntivalintoja. On kuitenkin hyvä tietää, että SDP on niukasti johdossa Perussuomalaisten roikkuessa nyt sijalla 2. Kokoomus ja Keskusta tulevat perässä ja 5. sijaa pitää hallussaan Vihreät. Poliittinen ilmapiiri näyttääkin nyt siltä, että on taas SDP:n aika kokeilla hallituksen luotsaamista ja puolestaan Keskustan vuoro on lähteä haastamaan oppositiosta käsin.

Eduskuntavaalit 2019 – Vihjeet vaaleihin

Alle on koottuna neljä valintaa tämän vuoden vaaleihin. Kohdetarjonta on valtava ja myös henkilökohtaisia ehdokkaiden H2H-kohteita on tarjolla. Valintamme ovat kuitenkin puoluekeskeisiä, sillä kuten myös vaaleissa, ensisijaisesti pelataan aina puolueelle.

Suurin puolue (eniten ääniä)

Valinta: Perussuomalaiset (2.90)

SDP:n vaalit nämä melko todennäköisesti ovat, mutta jos joku heitä haastaa, niin se on näissä vaaleissa Perussuomalaiset. Jussi Halla-Aho saanee valtavan ääniryöpyn ja vaalitenttejä seuranneet ovat voineet todeta muiden puolueiden toiminnan tällä kertaa sataneen Perussuomalaisten laariin. Samalla ennakkoäänestysaktiivisuus voisi viitata Perussuomalaisten olevan näissä vaaleissa vahvoilla.

Äänten prosenttimäärä (Yli/Alle)

Vihreät Alle 12% (1.85)

Vihreät ovat onnistuneet kasvattamaan itsestään merkittävän puolueen historian saatossa, mutta kertaakaan poliittinen kenttä ei ole antanut Vihreille edes 9% kannatusta. Jokaiset vaalit ovat yksilönsä ja onhan Keskustaltakin nähty jopa yli 5% kasvua kannatuksessa vaalien välillä, mutta emme usko Vihreiden saavan itseään kuitenkaan 12% asti.

Keskusta Yli 14.5% (1.75)

Keskusta on viimeksi jäänyt alle 14.5% kannatukseen vuonna 1917. Tämä kohde on näiden vaalien pankki, vaikka Juha Sipilän hallitukselta ei lopulta sote-uudistus päätynytkään maaliin saakka. Keskustan kannatus ei eteläisen Suomen ulkopuolella ole todennäköisesti järkkynyt liialti.

Kansan edustajien määrä

Liike Nyt Yli 0.5 (1.55)

Pienet puolueet pysyvät pieninä, ellei puolueen kannatus ja sitä kautta ehdokkaiden saamat vertailuluvut kasva riittävän suuriksi. Hjallis Harkimon Liike Nyt on todennäköinen ääniharava henkilöidensä ansiosta ja tällöin vähintään yksi saadaan heiltä läpi eduskuntaan. Kerroin on toki matala, mutta kelpaa pienten puolueiden kohdetarjonnasta peleille mukavana lisämausteena.

Eduskuntavaalit-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut