Video: Edouard Mendy jäätyi karmaisevan nolosti – West Ham -pakki yllätti totaalisesti ja teki voittomaalin

Chelsea Edouard Mendy

Chelsean tähtivahti Edouard Mendy saa ottaa West Hamille koetun dramaattisen tappion tiliinsä mokattuaan voittomaalissa pahasti.

West Ham kaatoi paikalliskilpailija Chelsean melko dramaattisesti maalein 3-2, kun voittomaali syntyi vasta ottelun 87. minuutilla. Voittomaali syntyi myös Chelsean kannalta äärimmäisen nololla tavalla ja maalivahti Edouard Mendy saa ottaa sen täysin piikkiinsä.

Maali syntyi, kun West Ham piti palloa vasemmalla laidalla rangaistusalueen tuntumassa ja pallo pelattiin puolustaja Arthur Masuakulle. Masuaku ehti hetken aikaa miettiä mitä seuraavaksi tekisi, kunnes hän huomasi, ettei Mendy ollut lainkaan hereillä.

Mendy oli jättänyt etukulman täysin auki ja hänen huomionsa oli kiinnittynyt aivan toisaalle. Hän ilmeisesti oli niin vakuuttunut, että Masuaku lähettäisi keskityksen matkaan, ettei Mendyn mieleen mahtunut se mahdollisuus, että ratkaisu olisi jotain muuta.

Siinä Mendy erehtyi karkeasti. Masuaku nimittäin ei epäröinyt tajuttuaan olevansa hyvässä maalipaikassa, vaan ampui pallon kylmän viileästi etukulmasta pussiin. Mendy sukelsi pallon perään havahduttuaan todellisuuteen, mutta oli jo auttamatta myöhässä.

West Hamin Arthur Masuaku ampuu voittomaalin, kun Chelsean Edouard Mendy nukahtaa pahasti:

https://twitter.com/Fifa22nyame_/status/1467140189298561028

Katso myös: Video: Aivan älytön tunarointi – Motaguan pelaaja veti puolen metrin päästä tyhjän maalin yli


Joukkueet: ,