Edmontonin käsittämätön voittoputki sai jatkoa – NHL:n kaikkien aikojen ennätys enää yhden voiton päässä

Edmontonin Connor McDavid NHL

Edmontonin vire on jotain täysin poikkeuksellista, sillä joukkueen voittoputki lähentelee jo NHL:n kaikkien aikojen ennätystä.

Alkukaudella todella kriisissä ollut Edmonton Oilers on tällä hetkellä ylivoimaisesti NHL:n kuumin joukkue. Seuran voittoputki kasvoi jälleen yhdellä ottelulla, kun Nashville Predators kaatui numeroin 4-1. Edmonton on nyt voittanut 16 ottelua putkeen, mikä on rikkonut kirkkaasti seuran historian pisimmän voittoputken.

Nyt Edmonton lähestyykin jo kovaa vauhtia NHL:n kaikkien aikojen ennätystä, sillä Nashville-voiton myötä seura sivuaa historian toiseksi pisintä voittoputkea. Jos Edmonton voittaa seuraavan ottelun, niin se nousee jakamaan vuoden 1992-1993 Pittsburgh Penguinsin ennätystä. Tuolloin Jaromir Jagrin ja Mario Lemieux’n tähdittämä Pens voitti 17 ottelua peräjälkeen.

Helpolla ennätys ei kuitenkaan tule, vaan Edmonton kohtaa seuraavassa ottelussa hallitsevan mestarin Vegas Golden Kngihtsin vieraskaukalossa. Ottelu on ohjelmassa tähdistöviikonlopun jälkeen 7. helmikuuta.


Joukkueet: