Video: Edmonton sai jäähyn väärästä vaihdosta – New Jerseyllä kahdeksan pelaajaa jäällä

Video: Edmonton sai jäähyn väärästä vaihdosta – New Jerseyllä kahdeksan pelaajaa jäällä

NHL:ssä nähtiin outo tilanne, jossa Edmonton sai jäähyn väärästä vaihdosta, vaikka vastustaja New Jerseyllä oli sekunteja aiemmin kahdeksan miestä jäällä.

Tuomaristo oli hereillä Edmonton Oilersin ja New Jersey Devilsin välisessä ottelussa, kun Oilersilla oli kuusi kenttäpelaajaa jäällä kolmannen erän alussa.

Ottelun tv-lähetyksessä pyöräytetty hidastus kuitenkin paljasti, että tuomaristo oli vain sekunteja aiemmin täysin unessa. Juuri ennen Oilersin vaihtoa oli Devils tekemässä omaansa. Devilsillä ehti olla parhaimmillaan jopa kahdeksan pelaajaa samanaikaisesti jäällä.

Niin sanottu vaihtoalue on toki usein kovin tulkinnanvarainen asia, kuten myös se, että voidaanko pelaajan katsoa osallistuvan peliin. Nämä seikat huomioon ottaenkin on videon perusteella selvää, että Devilsillä oli vähintään kuusi kenttäpelaajaa jäällä yli parin sekunnin ajan, jolloin pilli yleensä olisi jo soinut.

Vaikka Oilersin jäähy olikin aiheellinen, niin jos tuomaristo olisi viheltänyt Devilsin väärän vaihdon pois, ei Oilersin jäähyä olisi ehtinyt tulla. Oilersin onneksi jäähystä ei muodustunut minkäänlaista käännekohtaa, vaan joukkue piti pintansa ja voitti ottelun lopulta 4-0.

Edmonton saa jäähyn, kun tuomaristo nukkuu:

Katso myös: Nikita Kucherov teloi Buffalo-hyökkääjän pois pelistä – ei saanut edes jäähyä

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut