Evander Kanen selvä korkea maila meni tuomaristolta ohi – Edmonton hyödynsi tilaisuuden tylysti

Evander Kanen korkea maila Edmonton Vancouver - Pallomeri.net

Edmonton Oilersin ja Vancouver Canucksin välisestä kauden avausottelusta muodostui melkoinen näytelmä, jossa tapahtumia riitti.

Vierasjoukkue Canucks näytti jo menevän menojaan, kun avauserässä Elias Pettersson ja J.T. Miller osuivat kerran mieheen, ja toisen erän alussa Andrei Kuzmenko vei vieraat jo 3-0-johtoon.

Muutamaa minuuttia myöhemmin kuitenkin nähtiin, miten yksi tuomarivirhe voi kääntää ottelun – tai ainakin antaa alkusysäyksen huimalle nousulle. Edmonton pääsi pelaamaan ylivoimaa, jonka tuoksinassa Evander Kanen maila osui Quinn Hughesin naamaan ja tämä lakosi välittömästi jään pintaan.

Mainos alkaa:

Hughesin vielä keräillessä itseään, Leon Draisaitl painoi kiekon reppuun. Hughes poistui naama verillä kaukalosta, mutta vierasjoukkueen protestointi oli lopulta turhaa ja osuma hyväksyttiin.

Ennen kuin toinen erä päättyi, taululla seisoivat jo 3-3-tasalukemat. Osumista vastasivat Connor McDavid sekä Darnell Nurse.

Päätöserässä McDavid osui vielä kahdesti sinetöiden hattutemppunsa ja loppulukemat kirjattiin 5-3. Oilers-megatähden kokonaissaldo ottelusta oli lopulta vaatimattomat 3+1.

Tsekkaa myös: Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen hirmuliekeissä – kaksikko tuhosi Chicagon

Edmonton aloitti kirinsä varsin kyseenalaisen tilanteen siivittämänä:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy laitteellasi, voit katsoa sen myös Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,