Vuoden 2002 maailmanmestari Edilson räväyttää – väittää olleensa parempi kuin Messi, Neymar tai Ronaldo

Edilson Brasilia 2002 väitteet / Pallomeri.net

Vuonna 2002 maailmanmestaruuden voittanut Edilson latoi aivan posketonta tekstiä tv-haastattelussa ja väitti olleensa yksi kaikkien aikojen parhaista.

Muun muassa ESPN on uutisoinut brasialilaisella Bandeirantes -tv-kanavalla nähdystä haastattelusta, jossa pieneen rooliin Brasilian vuoden 2002 maailmanmestarijoukkueessa jäänyt Edilson päästi suustaan kerrassaan uskomattomia väitteitä.

Os donos da bola -nimisessä ohjelmassa vieraillut ex-futari väitti kylmänviileästi olleensa yksi parhaista pelaajista, joka on koskaan jalkapalloviheriöillä kirmannut. Väite on varsin kyseenalainen jo pelkällä nopealla urakatsauksella. Edilson pelasi vain 22 maaottelua eikä pelannut Euroopassa kauden 1994-1995 Benfican lainavisiittiä lukuun ottamatta.

Mainos alkaa

Siitä huolimatta Edilsonilla on varsin lennokkaat näkemykset osaamisestaan.

– Kun olin parhaimmillani, pelasin paremmin kuin Neymar. Hänen täytyy ensin voittaa maailmanmestaruus ennen kuin häntä voidaan pitää parempana kuin minua, hän pullisteli.

Jos Neymar oli hänen rinnallaan pelkkää paperia, niin miten Edilson suhtautuu Lionel Messiin ja Cristiano Ronaldoon? Luonnollisesti Edilson vie mielessään pidemmän korren myös vertailussa näihin herroihin.

– Minulla on persoonallisuutta ja jos Messi haluaa olla minua parempi, on hänen voitettava maailmanmestaruus. Cristiano Ronaldolla on vain voimaa. Hän laukoo kovaa molemmilla jaloillaan, mutta minä olen taitavampi kuin hän, Edilson latasi.

Lue myös: Venäjä yrittää pelastaa olympiavoittajaa dopingtuomiostaan – käryä selitetään geeneillä