Edessä Barcelonan rafaton finaali – herkullinen betsikohde löytyi

Edessä Barcelonan rafaton finaali – herkullinen betsikohde löytyi

Barcelonan ATP-500-turnauksen finaalissa ei taaskaan nähdä herrasmieshauista, jota kantaa muuan Rafael Nadal. Olen pettynyt. Olen jopa vähän huolissani. Roland Garros tuoksuu jo ilmassa eikä massakenttien kuningas pelaa sillä tasolla, jota tässä kohtaa sopisi odottaa (Lue: tasolla jolla toivoisin miehen pelaavan).

Nyt käynnissä olevassa Barcelonan turnauksessa tie katkesi kolmannella kierroksella, kun Italian tulisieluinen Fabio Fognini oli parempi erin 6-4, 7-6.

Jo viime viikolla huutelin, että Rafan olisi aika herätä. Nyt siihen alkaa olemaan viimeiset mahdollisuudet, mutta mutta mutta… Onhan Roland Garrosiin vielä kuukausi matkaa. Kyllä se siitä. Ehkä.

Barcelonan finaalissa pelaavat Pablo Andujar ja Kei Nishikori. Mielenkiintoinen pari, sanoisin. Nishikori kuuluu selvästi omiin lempipelaajiini periksiantamattomuutensa ja sympaattisen luonteensa takia. Hän on myös Barcelonan turnauksen puolustava mestari.

Andujarilla tulee olemaan todella suuri haaste edessään.

Miehet ovat kohdanneet aiemmin kolme kertaa ja voitot ovat Nishikorille 2-1. Andujarin ainoa voitto on tullut hänen lempialustallaan, jolla myös Barcelonassa pelataan, massalla.

Andujar voitti Rafan pudottaneen Fogninin tylysti 6-1, 6-3 ja semeissä kaatui David Ferrer 7-6, 6-3.

Aivan voittoon asti en usko espanjalaisen vireen kantavan. Yhden erän hän kuitenkin hyvin suurella todennäköisyydellä omissa papereissani vie.

Betsivalikoimasta tähän löytyy varsin herkullinen kohde, sillä Andujar +1,5 erää antaa kertoimeksi peräti 2,2. Sitä lapulle, ilman muuta!

Vaikka Rafan pelisuoritukset eivät ihan jiirissä tällä(kään) viikolla olleet, tyylikkäimmän kuvan tittelistä hän kamppailee vahvasti:

rafa ja neymar

[email protected]

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut