Video: Eden Hazard naureskeli Chelsea-pelaajien kanssa tappion jälkeen – Madridissa vaaditaan päätä vadille

Eden Hazard Real Madrid / Pallomeri.net

Eden Hazard joutui kohun keskelle Chelsea-ottelun jälkeisten tapahtumien johdosta ja Hazardin kimpussa ovat niin media kuin fanitkin.

Real Madridin tappio Chelsealle Mestarien liigan välierässä oli raskas pala nieltäväksi Madridissa ja raivon kohteeksi on otettu Eden Hazard.

Syynä tähän on sekä Hazardin vaatimaton esitys itse ottelussa, mutta ennen muuta se, että välieräottelun tauottua Hazard nähtiin nauravana ja hyväntuulisena juttelemassa Chelsean pelaajien, eli entisten joukkuetovereidensa kanssa.

Mainos alkaa:

Etenkin pitkän linjan tv-toimittaja Josep Pedrerol hyökkäsi mediassa Hazardin kimppuun ja on saanut avautumisellaan vastakaikua seuran kannattajilta. Pedrerolin mukaan Hazardin käytös on epäkunnioituksen osoitus Real Madridia ja sen kannattajia kohtaan.

– Madrid odotti sinua kolme vuotta ja maksoi sinusta 100 miljoonaa euroa. Joukkue on juuri pudonnut jatkosta ja sinä löydät siitä vielä jotain hauskaa? Sen jälkeen, kun Zinedine Zidane antoi sinulle mahdollisuuden olla avauskokoonpanossa, mitä et ansainnut. Sinä vain naurat kaikelle, Pedrerol vuodatti ja läksytti.

Pedrerolin mukaan Real Madridin on tehtävä ensi kaudeksi useita muutoksia voidakseen menestyä. Myös Hazardin suhteen hänen mielipiteensä oli kirkas.

– Hazard ei voi jäädä enää sekunniksikaan Madridiin, Pedrerol vaahtosi.

Eden Hazard joutui madridilaisten raivon kohteeksi näiden kuvien myötä:

Katso myös: Video: Yksinäinen katsoja seurasi TPS-VPS -ottelua nosturistaan – kyseessä oli ”mielenosoitus”


Pelaajat:
Joukkueet: ,