Video: KHL:ssä nähtiin älytön torjunta – Lokomotivin Eddie Pasquale pelasti kiekon viime hetkellä turvaan

Eddie Pasquale Lokomotiv / Pallomeri.net

Lokomotiv Jaroslavlin maalivahti Eddie Pasquale saattoi ottaa jo nyt nimiinsä KHL:n vuoden torjunnan älyttömällä pelastuksellaan.

Moskovan TsSKA voitti Lokomotiv Jaroslavlin kotonaan perjantain KHL-kierroksella maalein 3-1, mutta Lokomotivin tappio ei missään nimessä jäänyt kiinni maalivahtipelistä.

Tämän osoitti veskari Eddie Pasquale, joka pelin tuoksinassa saattoi hyvinkin napata jo nyt nimiinsä KHL-kauden komeimman torjunnan.

Torjunta nähtiin, kun TsSKA pelasi ylivoimaa ja Lucas Wallmark tarjoili takatolpalla olleelle Sergei Plotnikoville aivan herkkupaikan. Plotnikov vieläpä ohjasi kiekon kohti maalia yhdellä kosketuksella, mutta Pasquale oli nopeampi.

Pasquale toimi mahdollisesti täysin vaiston varassa torjuessaan, mutta niin hän vain onnistui sujauttamaan mailansa maaliviivalle ja ohjaamaan kiekon turvaan. Tilannetta kelattiin videolta ja kattokameran kuvan perusteella näyttäisi siltä, että osa kiekosta ehti maaliviivan yli, joten Pasquale teki pelastuksensa aivan viimeisellä mahdollisella hetkellä.

Lokomotiv-vahti Eddie Pasquale tekee mielettömän viime hetken pelastuksen:

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen myös Twitteristä!

Katso myös: Video: Jori Lehterä antoi vahingossa luistimellaan todellisen namupassin


Joukkueet: