Aivan järjetöntä touhua – voimamies Eddie Hall otteli yksin kahta pienempää vastaan ja tyrmäsi täysin armottomasti

Eddie Hall

Entinen Maailman vahvin mies -kisan voittaja Eddie Hall kokeili siipiään vapaaottelussa ja pieksi samalla kertaa kaksi vastustajaa.

Vuonna 2017 Maailman vahvin mies -tittelin voittaneen brittiläisen Eddie Hallin tie on vienyt voimamieskisojen jälkeen jos jonkinlaisiin ympyröihin. Nyt hänet oli houkuteltu vapaaotteluhäkkiin, mutta ei aivan perinteisessä mielessä.

Hall otteli perin epäkorrektisti nimetyn World Freak Fight Leaguen ensitapahtuman pääottelussa, mutta ei tyytynyt vain yhteen vastustajaan, vaan otti haasteen vastaan kahdelta.

Mainos alkaa:

Reilusti Hallia pienemmät Neffatin veljekset yrittivät kahdestaan kepittää isompaa vastustajaansa, mutta haaveeksi se lopulta jäi. Taistelu venyi aina kolmannen erän loppuhetkille asti ennen kuin Hall veti pitemmän korren. Ja sen hän vetäisi erittäin julmasti. Hall ehti heittää toisen veljeksistä rujosti mattoon ja kun tämä sai itsensä ylös, oli vastassa vielä ikävämpi yllätys.

Hall tempaisi pystyyn ponkaissutta Neffatia armottomalla moukarilla suoraan pataan. Osumaa ottaneen Neffatin valot sammuivat välittömästi ja ottelu oli sitä myöten selvä.

Eddie Hall otteli yksin kahta vastaan ja voitti silti julmalla tyrmäyksellä:

Katso myös: Lyhytkasvuisten ottelijoiden matsi loppui tylysti – Radoslaw Wolan tyrmäsi rajulla potkulla päähän


Pelaajat: