Video: Jättiläisten otteluun valmistautuva voimamies Eddie Hall teki pahaa jälkeä – iskusarja sai sparraajan yksimään verta

Eddie Hall / Pallomeri.net

Brittimörssäri Eddie Hall harjoittelee tulevaa jättiläisten ottelua varten ja antoi näytteen iskuvoimastaan hajotettuaan sparripartnerinsa.

Maastavedon entinen ME-mies Eddie Hall julkaisi Youtube-kanavallaan videon, jossa hän näyttää valmistautumistaan nyrkkeilyotteluun, jossa hänen on määrä kohdata arkkivihollisensa ja voimamiesskenen kilpakumppaninsa islantilainen Hafþór Júlíus Björnsson

Videolla Hall sparraa harjoittelukaverinsa Paddyn kanssa. Harjoitus päättyi kuitenkin siihen, kun Hall löi nopean kuuden lyönnin sarjan Paddyn vatsaan. Paddy lyyhistyi maahan, nousi nyrkkeilykehän köysien varaan ja alkoi yskiä verta.

– Paddy, oletko kunnossa? Ota hetki happea kaveri, hengitä, Hall toteaa videolla.

Mainos alkaa

Hall antoi tilapäivityksen sparrauskaverinsa olosta viikkoa myöhemmin. Paddy kommentoi Hallin videolla olevansa kunnossa, mutta kärsii edelleen Hallin iskuista. Paddyn mukaan hänen sisuskalunsa ovat yhä hellänä.

–  Heräilen edelleen öisin. Ensiksi luulin, että olin kipeä, kun en pystynyt hengittämään, sitten aloin oksentaa verta, hän kertoi.

Hall lähetti samalla hyytävät terveiset Björnssonille.

– Toivon, että katsot poika, koska tulet olemaan sinä kehässä, yskit sieluasi ulos, Hall latasi.

Voimajättien kohtaamisen on tarkoitus tapahtua Las Vegasissa syyskuussa 2021. Tarkempi paikka sekä ajankohta varmistuvat myöhemmin.

Eddie Hall mäiskii sparrauskumppaniaan niin kovaa, että tämä yskii verta:

Katso myös: Video: UFC-legendan ura päättyi tyrmäykseen – Anderson Silva tippui tylysti neljännessä erässä